Jaký byl Motosalon 2024 a kdo vyhrál motorku Voge s plnou nádrží?

13 motorek Voge, 5 čtyřkolek Loncin, 9 Gorexáků, 4 dny a víc než 70 000 návštěvníků. Tak můžeme v řeči čísel shrnout Motosalon 2024. O jaký stroje byl největší zájem? A kdo se bude celý víkend zadáčo prohánět na mašině Voge? To vše prozradíme v krátký reportáži.

Devítistovka v obležení

Na brněnským výstavišti to na přelomu února a března fakt žilo! Motorkáři vzali náš stánek neskutečným útokem. Největšímu zájmu se těšilo zbrusu nový devítikilo.

Není se co divit. Vždyť mašiny Voge vyrábí Loncin. Jo, to je přesně ta fabrika, ve který vznikaj i motorky značky sídlící v Bavorsku. Není proto těžký domyslet si, jakou techniku má pod kastlem enduro Voge 900 DSX. Samozřejmě za podstatně příjemnější cenu.

 motocykl Voge 900 DSX na Motosalonu 2024

Vyfotit Voge 900 nebylo vůbec jednoduchý. Většinou z ní čouhaly jen řidítka. Zbytek byl schovanej v davu zájemců. Těsně před zavíračkou se nám nakonec podařilo blejsknout devítikilo v celý kráse.

 

Stranou pozornosti ale nezůstaly ani další modely z kategorie Adventure. Tlačenice byla taky před skútry. Mládežnici testovali hlavně naháče. No a milovníci klasiky se kochali krásou tradičního designu doplněnýho vo ty nejmodernější technologie. Na svý si zkrátka přišel každej!

Středoevropská premiéra čtyřkolky XWolf 1000

Vobdivný pohledy sklízely taky čtyřkolky Loncin. Návštěvníci byli zvědaví hlavně na novýho vůdce čtyřkolkový smečkyXWolfa 1000. Tenhle obr byl ve střední Evropě k vidění vůbec poprvý.

Teda abychom byli přesnější – šlo vo předprodukční kus s VIN číslem 0000000 na konci. Takže jsme lidem mohli ukázat fakt vzácnost. Už se nemůžeme dočkat, až na podzim dorazej první kousky k prodeji.

Dlouho se u nás neohřejou, protože většina už zná svý majitele. Tak kdybyste chtěli mít jako jedni z prvních tohodle čtyřkolkovýho nadupance se stovkou koní, vozvěte se co nejdřív.

čtyřkolka Loncin XWolf 1000i V-Twin EPS 4x4 na Motosalonu 2024

Faktickej unikát! Tohle je předprodukční kus čtyřkolkovýho obra Loncin XWolf 1000. První prodejní kousky dorazej už na podzim a předobjednávky jsou už skoro vyčerpaný. Máme jednoho schovat i pro vás?

Zaznělo na našem stánku

„Na tý palubní vobrazovce bude fungovat i Netflix.“

„Jste si fakt jistí, že tyhle mašiny se vyrábí v Číně?“

„Ty ceny jsou neskutečný!“

„Váš stánek jsem na výstavě navštívil jako první a u vás pro mě výstava i končí. Musím vám říci, že to tady všem nandaváte na celý čáře.“

„Držím v ruce telefon se zapnutou mobilní bankou. Nadiktujte mi číslo účtu, kam mám pinknout platbu za tuhle nádhernou mašinu.“

Kdo vyhrál motorku Voge a čtyřkolku Loncin

O ještě větší vzrůšo na gorexáckým stánku se postarala soutěž vo dvě fakt lákavý ceny. Ve hře byla jedna motorka Voge a jedna čtyřkolka Loncin na celej víkend. Zadáčo a s plnou nádrží k tomu. Na koho se usmálo štěstí?

Motorkářskou část soutěže vyhrál Václav Hribal. S jakou krasavicí stráví víkendový radovánky? Vašek si vybral enduro Voge 650 DSX

motorka Voge 650 DSX v rukách vítěze moto soutěže

Adventure mašina Voge 650 DSX bude celej víkend jen a jen Vaškova! Vyhrál ji totiž v naší soutěži na Motosalonu. Gratulujeme a přidáváme plnou nádrž.

Na víkendový dobrodružství se čtyřkolkou se může těšit Radek Fiala. Ten měl zálusk na samotnýho vůdce čtyřkolkový smečky vod Loncinu. Užívat si tak bude na 4kolce XWolf 1000.

výherci soutěže na čtyřkolce Loncin XWolf 1000i

Radek Fiala měl z výhry určitě dvojnásobnou radost. Podle soutěžní fotky je totiž evidentní, že si víkendový výletování na čtyřkolce XWolf 1000 nebude užívat sám.

Kde se potkáme příště?

Smutnej, žes nevyhrál? Nebo žes dokonce nemohl dorazit na Motosalon. Kámo, v klidu! Testovačku motorek Voge můžeš mít kdykoliv. Stačí dojet do našeho benešovskýho doupěte. Nebo se stavit u našich parťáků. Jsou po celý republice. Však mrkni tu.

Mega dík všem, kdo se stavili na Gorex stánku a vomrkli motorky Voge nebo čtyřkolky Loncin. Za rok vám rádi představíme další novinky na Motosalonu v Praze. A tentokrát se vypravíme i na Slovensko – do Bratislavy na výstavu Motocykel 2025. Těšíme se na vás!

tým Gorexu na výstavě Motosalon 2024

Na Motosalonu o vás pečovalo tvrdý jádro Gorexu a naši parťáci z Voge i Loncinu. Byli jste skvělí. Za rok na viděnou!